BALIKESİR / DURSUNBEY - Atatürk Ortaokulu

May

Okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerin  katılımı ve katkılarıyla  kersmes düzenlendi.

Nis

Yeni müfredat taslağı için MEB  konuyal ilgili akademisyen, uzman, öğretmen ve velilerin görüşlerini bekliyor. Bir haftalık askı sürecinin ardından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli", Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca son eleştiri, görüş, öneri ve paylaşımlar doğrultusunda revize edilecek ve son şekline ulaşacak.   Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.   "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağına ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Vellilerimizin katılımıyla  Dijital Bağımlılık, Sosyal Medya ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri  yapıldı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı etkinliklerle kutlandı.

Şbt

Okulumuz bünyesinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Şbt

Okulumuzda  6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felaketinde kaybettiğimiz deprem şehitlerimiz  için saygı duruşu düzenlendi.

Okulumuzda karne töreni yapıldı

Okulumuzda Enerji Verimliliği Haftası kutlandı.

Ara

Okulumuzda Görsel Sanatlar öğretmeni Bahar KARAGÖZ tarafından öğrenciler arası resim yarışması düzenlendi.

Ara

Okulumuz başarılı 8.sınıf öğrencileri için Balıkesire okul gezisi düzenlendi.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize  ilk yardım  semineri  verildi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım ÖğretmenlerGünü etkinliklerle kutlandı...

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürkü Anma Programı düzenlendi.

Kas

Mavi Nefes Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz çevre konusunda eğitim verildi.